Hirdetés

Még többet AM2 alá



|

Újabb hírek a következő platformokról az AMD AM2 processzorához

Hirdetés

Az ATI új megoldása, amely jelenleg az RX690 névre hallgat, egy PCI Express x16 foglalattal bír majd. Mivel nem képes a 16 PCI Express sínt kétszer nyolcra osztani, lehetséges, hogy a CrossFire támogatás is kimarad. Több déli híddal lesz majd szerelhető, például az SB450-nel, vagy akár az SB600-zal.

Az integrált megoldásról sokkal több szó esett már, leginkább az Inteles verzióról, az RS600-ról. Minden jel arra mutat, hogy mind az Inteles, mind az AMD-s kiadáson egy X700 butított változat lesz grafikus vezérlőként integrálva, amely kicsit soványak tűnik, ha azt vesszük figyelembe, hogy az Intel saját megoldása már Shader Model 3.0-t támogat. Az AMD verzióról, az RS690-ről még szinte semmi plusz információt nem tudni.

Az NVIDIA sem tétlenkedik persze, és hamarosan megérkezik az MCP61 egylapkás megoldása, amelyen már GeForce 7-es integrált grafikus lapka lesz. A PureVideo csak SDTV gyorsításra lesz képes, HDTV-re nem, és nem tudni, hogy HDCP kompatibilis lesz-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.