Hirdetés

Megérkezett a Sapphire Radeon R9 Fury Nitro



|

Magasabb a gyártó R9 Fury Tri-X megoldásánál.

Hirdetés

A Sapphire bemutatta a második prémium Radeon R9 Fury videokártyáját, amelynek a neve R9 Fury Nitro lett. A grafikus vezérlő a korábbi R9 Fury Tri-X-et cseréli le, mint legjobb ajánlatot. 

Hirdetés

Az R9 Fury Tri-X különlegessége az volt, hogy normál, szabványos magasságot tartott, de a hűtője a szokásosnál hosszabb volt. 

Az új modell magasságban is nagyobb (12,5 centiméter) lett az új hűtőnek köszönhetően. Ebben egyébként sűrűn pakolt alumíniumlamellák alkotják a hűtőbordát, ami fölött három ventilátor található. 

A GPU órajelét gyárilag megnövelték, az új érték 1050 MHz lett. Szükség szerint ez tovább emelhető, így a tuninggal nem lesz probléma. 

A 4 GB memóriához nem nyúltak, az effektív órajele maradt 1000 MHz. Kimenetek tekintetében DVI-D, HDMI és 3 DisplayPort áll rendelkezésére a leendő tulajdonosoknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.