Hirdetés

Megérkezett Európába a Chromecast



|

Hozzánk legközelebb Németországban kapható a kütyü.

Hirdetés

Nagyon régóta pletykáltak már az Észak-Amerikában több milliós darabszámban fogyott Chromecast európai elérhetővé válásáról, ám ennek most vége, lévén a Google tegnap este bejelentette a kereskedelmi forgalmazásának szélesítését. Az új piacok: Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Kanada, Németország, Norvégia, Olaszország, Spanyolország, Svédország.
 

Hirdetés


A 35 euróba (olyan 11 ezer forintba) kerülő Google Chromecast segítségével a Chrome böngészőből tartalmak streamelhetőek a modern televíziókra: a termék helyi Wi-Fi hálózat közbenjárásával csatlakoztatható a számítógéphez és mobil eszközökhöz, a tévére HDMI porton keresztül küldi a tartalmat, az áramellátása microUSB segítségével történik.


A Chromecast nem hivatalos csatornákon keresztül már hónapokkal ezelőtt beszivárgott Magyarországra, azonban ezen modellek bruttó olyan 20 ezer forint körüli ára az eszköz tudásához mérten nem nevezhető túl barátinak.


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.