Hirdetés

Megfizethető multifunkciós lézerek a Ricoh-tól



|

Alacsony olvadáspontú tonert használ a Ricoh Aficio MP 201F és MP201SPF

Hirdetés

Az Aficio MP 201F és MP 201SPF új munkacsoportos multifunkciós lézernyomtatók. A modern tonernek köszönhetően rövid a bemelegedési idejük, és 7,5 másodperc alatt elkészítik az első másolatot. Hosszú élettartamú alkatrészeik biztosítják a maximális üzemidőt.

 

A Ricoh mint kis energiafogyasztású, kompakt eszközökről beszél az újdonságokról, melyek működését új alapokra helyezték. A Ricoh új energiatakarékos tonere egyrészt környezetkímélő gyártási módszerrel készült, másrészt megolvasztásához kevesebb energia szükséges, így mind az üzemeltetési költségek, mind a környezetre gyakorolt hatások csökkennek. A standard kétoldalas egységgel a kétoldalas nyomtatás papírt és energiát takarít meg a produktivitás csökkenése nélkül.

 

 

 

 

Az Aficio MP 201SPF funkciói testre szabhatóak, a felhasználók létrehozhatják saját beágyazott alkalmazásaikat a Ricoh Software Development Kit segítségével. Az MP 201SPF tartalmazza a hálózati felhasználó azonosítás és az IP szűrés funkciókat, így biztosítva a bizalmas dokumentumok biztonságát. A merevlemez opció tartalmazza a titkosítási és adat-felülírási biztonsági egységeket, melyekkel megakadályozható az információszivárgás.

 

Az MP 201SPF-ben alapkiszerelésben megtalálható az eredeti Postscript 3, melynek segítségével a felhasználók éles, professzionális kinézetű dokumentumokat készíthetnek. Az eszköz számos médiatípust támogat és színes szkennerrel is rendelkezik, belső GW kontrollere gondoskodik a nyomtatási folyamatokról. A folyamatos eszközfigyelésre és menedzsmentre is lehetőség van a Ricoh internet alapú @Remote megoldásán keresztül. Ez a sokoldalú MFP nem csak e-mailbe és mappába, de USB memóriára is tud szkennelni, valamint rendelkezik Advanced Super G3 fax, Internet/IP fax és központosított LAN-Fax lehetőségekkel is.

 

A funkciókban gazdag Aficio MP 201F/MP201SPF eszközök összes funkciója elérhető a jól áttekinthető 4 soros kijelzőről. A további időmegtakarítás érdekében a rendszeres karbantartások mindegyike az eszköz elején történik. Több kedvező tulajdonság is megtakarítással kecsegtet tehát, ugyanakkor a készülékek pontos áráról és nyomtatási költségeiről nem érkezett információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.