Hirdetés

Megfizethető SSD-vel rukkolt elő a Transcend



|

A Transcend bemutatott egy új SSD családot, ami a jó ár/érték arányra és sebességre koncentrál.

Hirdetés

A prémium Transcend SSD370 termékcsalád hamarosan széles választékban lesz kapható, a 32 GB-os (47 dollár) alapmodelltől egészen az 1 TB-os (679 dollár) csúcsmodellig. A 2,5 hüvelyk formátumú SSD a szokásos SATA 6 Gbps-os csatolófelületen keresztül csatlakozik a korszerűbb notebook és PC konfigurációkhoz.

Hirdetés

Az MLC típusú NAND Flash memóriákat összekapcsoló nyákon a Transcend TS6500-as vezérlője dolgozik, a gyártó szerint így a meghajtója elérheti az 570 MB/s folyamatos olvasási, és 470 MB/s írási sebességet is. A Transcend SSD370-es családja a jól bevett TRIM, S.M.A.R.T. és NCQ támogatáson kívül intelligens blokkvezérlést és szélesebb körben alkalmazható energiagazdálkodási funkciókat is kap. Ilyen a DevSleep technológia is, ami a kompatibilis eszközök esetén akár a teljes SATA felületet képes lekapcsolni.

 

Transcend SSD370 - 32 GB-tól 1 TB-ig kínálnak 7 milliméter vastagságú SSD-ket


A kicsi (20 ms) válaszidő miatt a rendszer felébresztése sem tart sokáig, ilyenkor szinte azonnal hadra fogható a meghajtó. A kínai gyártó 3 év garanciát nyújt az SSD370-es termékeire, melyekhez kiszereléstől függetlenül jár az SSD Scope segédprogram, ami főként firmware frissítési és karbantartási munkálatokra használható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.