Hirdetés

Mégis érdekelheti a Windows RT az Acert



|

Ha megérkezik a Windows 8.1 RT, akkor talán már érdekli az Acert.

Hirdetés

Az Acer elnöke a Windows 8 megjelenése óta elég kritikus a Microsoft jelenlegi operációs rendszerével. Jim Wong most azt mondta, hogy továbbra sem kívánnak Windows RT-vel szerelt táblagépet gyártani, ugyanis a jelenlegi verzióval egy ilyennek nem lenne értéke. Ha megérkezik a Windows 8.1 RT, akkor viszont már meggondolnák a gyártást. 

Mivel az Acer újra és újra elvetette a Windows RT-t, ezért érdekes lesz majd, hogy vajon milyen elképzeléssel állnak elő. Az eddigi eladások egyébként igazolták az Acer félelmeit, a Windows RT-re nem volt túl nagy igény a piacon. Vajon a Windows 8.1 RT kedveltebb lesz?

Az Acer szerint igen, ugyanis abban bíznak, hogy a tabletes bevételeik 25 százalékát az új operációs rendszerrel ellátott készülékekből szerzik. Jim Wong ezzel egyszerre azt is megerősítette, hogy a Microsoft Windows 8.1 RT-jére valóban az idei év második felében számíthatunk. Azóta már egy Windows 8-cal szerelt Iconia W3 tabletet is emlegetnek, amit az Amazon ki is szivárogtatott véletlenül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.