Hirdetés

Mégis érkezik az új Nexus telefon



|

Dave Burke, a Nexus márkacsalád vezetője beszélt arról, hogy érkezik a Google Nexus 6.

Hirdetés

Annyi egymásnak ellentmondó hír jelent meg az utóbbi időben a Google Nexus mobiltelefon családjáról, hogy még egy tech rajongónak is nehéz kibogoznia az igazságot. Lesz, nem lesz, Android Silver lesz helyette, de most Dave Burke bejelentette, hogy még idén bemutatnak egy új készüléket.

Hirdetés

Dave Burke, aki a Nexus program vezetője a Google-nél, közölte, hogy az Android Silver egy olyan dolog, amelyről egyelőre nem akarnak beszélni, mert lerombolná az új Nexus készülék esélyeit. A Google-nek szüksége van a Nexusra, mint márkára, hiszen az egyik legsikeresebb termékükké vált az elmúlt években. "Amikor dolgozunk, egyszerre tervezzük a tabletet/telefont, és a nyílt forráskódot. Nincs olyan, hogy csak forráskódot építesz, de a hozzátartozó terméket nem. Érezned kell azt, amivel dolgozol."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.