Hirdetés

Megjelentek az MSI R7000 Power Edition kártyák



|

Az MSI a mai napon három új kártyát jelentett be: az R7850-et, az R7770 és az R7750-et.

Hirdetés

Megérkeztek az MSI R7000 sorozatának a Power Edition modelljei. Az R7850 Power Edition 2GD5 OC, az R7770 Power Edition 1GD5/OC és az R7750 Power Edition 1GD5/OC kártyák mind támogatják a Tripla Túlfeszültség funkciót, valamint az tovbbfejlesztett PWM-nek hála, a kártyák teljesítménye stabilitás vesztés nélkül akár 45%-al is megnövelhető.

 

 

A 2 GB dedikált memóriával rendelkező R7850-en ugyan az az új Twin Frozr IV hűtés köszön vissza, melyet korábban exkluzívan csak a R7970 Lightning birtokolt. A 8 cm-es ventilátorok serény működésének és a 3 db hőcsőnek köszönhetően a GPU hőmérséklete így akár 22 Celsius-fokra is letornázható.

 

Az R7850 Power Edition 2GD5 specifikációi

 

A két kisebb modell, a R7770 Power Edition 1GD5/OC és az R7750 Power Edition 1GD5/OC egy teljesen új hűtési megoldást kapott az MSI TransThermal személyében, mely által a felhasználók viszonylag szabadon választhatják ki a számukra megfelelő hűtőmodult. Amennyiben például a megvásárolt verziótól erősebb hűtést szeretnének, akkor akár duál módúvá is átalakíthatják azt, ezzel biztosítva nagyobb légáramlást. A R7770-re ezen felül pedig még egy kiegészítő ventilátor is szerelhető.

 

Az R7770 Power Edition 1GD5/OC specifikációi

 

A kártyák hűtésének közös tulajdonsága, hogy mind tartalmazza a cég Portalanító Technológiáját, mely minden induláskor 30 másodpercig pörgeti visszafelé a ventilátorokat, hogy azok kifújják a még le nem tapadt port a lamellák közül.

 

Az R7750 Power Edition 1GD5/OC specifikációi


A kártyák hosszú élettartamát és a stabilitását a Military Class III komponensek garantálják. A tantál Hi-c kondenzátorok például a hagyományos megoldásokhoz képest 8 szor hosszabb élettertammal bírnak. A Solid CAP pedig 10 év működést garantál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.