Hirdetés

Megnyerhető az extrém Steampunk PC



|

A Damnation steampunk PC igazán megér egy misét. Vagy akár kettőt is.

Hirdetés

A fantasztikus gőzgépnek tűnő, ám valójában asztali számítógép a hosszú Telecalculograph Mk II névre hallgat és a steampunk stílus követője. Készítője és keresztapja Jake Hildebrandt, aki az új, Damnation névre hallgató, steampunk stílusú PC-s játék népszerűsítésére alkotta meg a gyönyörűséget. Logo alatt rejtőző portok, koreabeli szalon-ajtót formáló merevlemez ablakok, CPU és egyéb analóg kijelzők... Egyszerűen gyönyörű. Egyetlen nagy bánatunk, hogy a belső értékeket, a tudást nem említik sehol...

 

 

 

Ha valaki pályázna a képeken látható steampunk PC-re - több fotót is talál - a nyeréshez csak annyi kell, hogy készítsen egy bemutatkozó videót, képet vagy bármilyen maradandó és értékelhető alkotást arról, hogy miért és mennyire szereti a Damnation játékot és feltölti a Destructoid weboldalára. Itt szakavatott bírák döntik majd el, hogy ki viheti haza a Telecalculograph Mk II-t.


Steampunk stílus

A steampunknak jelentős a tárgykultúrában, iparművészetben betöltött szerepe. Jelentős irányzattá vált napjainkban a modern eszközök pl. számítógép, mobiltelefon, elektromos gitár "régiesítése", amelyet napjainkban egyre gyakrabban hívnak a "steampunkosnak". Gyakori díszítőelemek ilyenkor: a fogaskerék, kulcsok, csavarkulcsok, óraműves alkatrészek, fémcsövek, fém- esetleg fa, kaucsukcső (de semmiképpen sem műanyag) alkatrészek szerepeltetése.

 

damnationsteampunkpc.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.