Hirdetés

Mégsem lesz Hyper-Threading



|

A technológia régi formájában nem tér vissza, de lesz helyette más.

Hirdetés

A partnerek részére kibocsátott WW04 jelű utiterven a Wolfdale és Yorkfield processzorok Hyper-Threading oszlopába tévedésből bekerült egy-egy bejegyzés. Ugyanakkor gyanakvásra adhatott volna okot, hogy az utiterven a Hyper-Threading támogatás ellenére a feldolgozó szálak a Wolfdale és Yorkfield esetében 2 illeve 4 maradt. A hiba megtévesztette a szaksajtót, amely ezáltal hibásan közölt információt a 45 nanométeres gyártósoron készülő proceszorok jövőjével kapcsolatban.

 

Az utiterven azonban található egy másik, egyelőre ismeretlen rövidítés, az MTT, mely a szintén 45 nanométeres, ám új mikroarchitektúrát alkalmazó Nehalem, illetve Nehalem-C (előbbi 32 nanométeres változata) kódjelű processzorok megjelenésével várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.