Hirdetés

Megszűnik a Gainward - NVIDIA exkluzivitás



|

Pénz beszél, Nvidia ugat

Hirdetés

Sokéves jó viszonyt tesz kockára a Gainward. A céget nem olyan régen bekebelezte a Palit, és az új vezetés felhagy az NVIDIA-exkluzivitással. A Gainward hivatalos honlapján ugyan még nyoma sincs az új ATI-alapú termékeknek, az információ mégis olyannyira biztos, hogy az egyik szingapúri nagykereskedő még egy játékot is meghirdetett. Aki érez magában elég kreativitást klikkeljen bátran, hiszen a főnyeremény egy Gainward Radeon 4850HD lesz. A hírt alátámasztani látszik a neten megjelent néhány kép is, melyek a Gainward dobozban pirolsó Radeonokról készültek.

gainwardhd4870.jpg
 

Látható, hogy a Gainward első körben csak követi a gyári referencia dizájnt, nem változtat semmit. A hűtők a szabvány - és a Radeon 4870 esetében kicsit hangos – ATI bordák. Nem kell azonban kétségbe esni, a Gainwardnak vannak nagyon is jó megoldásai, és biztosan piacra kerülnek hamarosan a Golden Sample, vagy Bliss kategóriás kártyák. Ezek a megoldások általában extrém hűtést és tuningolt kártyákat jelentenek. A Gainwardhoz hűséges vásárlók örülhetnek tehát, hiszen egyelőre úgy tűnik a Radeon 4000 széria igen nagy piaci sikert fog hozni az AMD számára, és így ők sem maradnak grafikus kártya nélkül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.