Hirdetés

Megvilágosodás az íróasztalon



|

A Trust Illuminated USB2 Hub Mouse Pad név már le is írja a terméket, mégis: ezt egyszerűen látni kell!

Hirdetés

A salamoni mondás, miszerint nincs új a nap alatt bizony olykor elsietettnek látszik, különösen korunk nélkülözhetetlen, életvitelünket szinte alapjaiban megrázó találmányai mellett (gondoljunk pl. a narancshámozó késre). A Trust egérpadja főleg leglényegesebb design eleme, a padot szegélyező neonkék világítás miatt forgatja fel íróasztalunk megjelenését. Mondhatnánk, hogy a világításnak van valamilyen ergonomikus szerepe, de ez nehezen lenne igazolható, inkább egyszerűen azt mondjuk, hogy „kúúúúl" - már azok számára, akik értékelik a távol-keleti ízlésvilágot tükrüző irányfényt, egy amolyan kivilágított gépház mellett egész jól tud kinézni.

 

 

trustillu1.jpg

 


Minden - ízlésfüggő - esztétikai értéke mellett azért nyújt kézzel fogható előnyöket is tesztalanyunk. Először is egy matt, fekete egérpad olyan felülettel, ami a legöregebb „golyós" (azaz optomechanikai) egerek számára is éppúgy megfelel, mint a mai lézeres csodáknak. Mindemellett kézzelfogható közelségbe hozza az egérpad USB-s kütyüinket, ugyanis egy USB felcsatlakozást (innen nyeri a tápot a világításhoz is) és négy szabad USB 2.0 csatlakozót tartalmaz. Íróasztal-elrendezés kérdése, hogy előnyösnek találjuk-e, a hátsó élen helyezkednek el a csatlakozók, ezért itt mintegy 10 centiméteres szabad területre lesz majd szükségünk a kábelvégek számára.

 

 

trustillu3_old.jpg

 

Ha nagyobb fogyasztású eszközöket, például USB fejhalgatót és minőségi webkamerát is üzemeltetnék az elosztóról, akkor opcionális kiegészítő tápegység használatára lehet szükség.
Mivel az USB hajnalán beígért billentyűzetekbe épített USB hubok nagyrészt ígéretek maradtak, ezért látjuk értelmét a Trust egérpad használatának, segíthet valamit napi csatlakozó-ínségünkön és a minimum az, hogy nem hagyja, hogy asztali kacatjaink belepjék az egér kezeléséhez szükséges területet is.

 

 

trustillu2.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.