Hirdetés

MicroATX alaplap Intel X99-es lapkakészlettel



|

Szokatlan látvány az USB-C csatlakozót is tartalmazó EVGA X99 Micro2.

Hirdetés

Az aránylag apró mérete ellenére bivalyerős számítógépet építeni kívánók hamarosan újabb alaplapot vehetnek majd számításba az alkatrészek válogatásakor. A microATX formátumú EVGA X99 Micro2 a nevéből sejthetően az Intel X99 lapkakészletre épül, LGA2011-3 processzorfoglalat található rajta, mérete ellenére pedig akár háromutas SLI-re is képes.

Hirdetés


Szintén nem rossz, hogy az EVGA alaplapjára négy darab DDR4-es memóriafoglalat került, így elméletben akár 64 gigabájtnyi, 3200+ megahertzes RAM elhelyezésére is lehetőség nyílik. Természetesen az alaplapon található egy M.2 foglalat, a hátlapon igénybe vehető egy USB 3.1 Type-C csatlakozó, a Realtek ALC1150 audiochip pedig a jobb hangminőség érdekében fizikailag izolálva lett.


Az alaplap részletes specifikációi megtalálhatóak a hivatalos weboldalán, de gyorsan még néhány érdekesség: 6 fázisú digitális feszültségszabályzó, beépített USB 3.1 Type-C csatlakozó, 10 darab SATA3 port, 6× USB 3.0 kapu.


Egyelőre nem tudni, hogy milyen árcédulát ragasztanak majd az EVGA X99 Micro2 dobozára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.