Hirdetés

Miért ne szárítsuk sütőben a laptopunkat?



|

A válasz egyértelmű, azért, mert kileheli a lelkét, és ezt mindenki tudja. Vagyis mégsem, ahogy a képek is tanúskodnak róla.

Hirdetés

Az emberek furcsa dolgokra képesek, mert abban a pillanatban éppen jó ötletnek tűnik, de aztán kiderül, hogy helyrehozhatatlanul elrontanak mindent. Ezért van az, hogy Amerikában rá kell írni a mikrohullámú sütőre, hogy ne tegyünk bele macskát, és a tükörre azt, hogy "a dolgok közelebb vannak, mint ahogyan látszanak".

 

 

Ettől függetlenül mindig vannak olyan emberek, akik butaságokat csinálnak, így történhetett meg az, hogy valaki eláztatta a DELL laptopját és úgy gondolta, hogy kiváló gondolat azt egy sütőben kiszárítani. Nem is lett volna ezzel semmi gond, ha az eszköz váza és hardverelemei hőállóak lennének...de nem azok, és ez szépen látszik a képeken. Az emberi butaság határtalan.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.