Hirdetés

Minden lében kanál az Asus prémium monitora



|

Magas felbontású és hajlított kijelzőt, továbbá vezeték nélküli töltést kínál a legújabb Designo.

Hirdetés

Egyes prémium termékek olyan hatást keltenek, mintha a tervezőmérnökök izzadtságszagú pipálós lista alapján terveznék azokat, csak hogy biztosan ne felejtsenek ki belőlük semmi trendit. A legújabb ilyen eszköz az Asus Designo Curve MX34VQ, a monitorban ugyanis minden megtalálható, amelyre a piackutatók szerint költeni szeretnének a vastagabb pénztárcával rendelkező vásárlók.


Hirdetés


Miről is van szó pontosan? Az Asus monitorába 34 hüvelykes és 3440×1440 pixeles, 100 Hz képfrissítési sebességű, 4ms GtG válaszidejű VA panel került, méghozzá 1800R sugarú hajlítással. A 300 cd/m² maximum fényerejű kijelző betekintési szögei természetesen 178 fokosak, a gyártó alacsony kékfény-kibocsájtást és villódzásmentes megjelenítést ígér. A szoftveres jellegű extrák közül kiemelendő a kép-a-képben üzemmód, ennek segítségével szimultán több videobemenet jele követhető a megjelenítőn.



A panelen túlmenően is tartogat érdekességeket az Asus Designo Curve MX34VQ. A talapzatában található egy semleges kék hangulatvilágítással felturbózott Wireless Qi szabványú vezeték nélküli töltő, plusz egy 2× 8 wattos Harman/Kardon sztereó hangszórópárt is kínál a monitor. A DisplayPort 1.2 mellett három HDMI 2.0 bemenettel ellátott megjelenítő az elkövetkező hetekben válik majd szélesebb körben elérhetővé, az ajánlott bruttó fogyasztói ára bruttó 899 euró, azaz nagyjából 277 ezer forint.



(Forrás: TechPowerUp, Gizblog.it)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.