Hirdetés

Mindenki kivár HD-ügyben



|

A Blu-ray és a HD DVD formátumháborúját nem segíti, hogy a felhasználók kivárnak.

Hirdetés

Senki sem gondolta, hogy a formátumok háborúja hamar eldőlhet, de a legújabb elemzések szerint a vetélkedés sokkal tovább tarthat, mint vártuk. Mindkét versenyzőnek megvannak ugyanis a saját előnyei és hátrányai, a mögöttük álló cégek pedig dollár milliókat nem kímélve próbálják a vásárlóknak bebizonyítani, hogy az ő termékük az igazi.

 

A Toshiba és az NBC összefogásának köszönhetően hamarosan érkezik a Sunday Night Football HD DVD kiadása, amit 125 másik cím követ majd. A PC-s piac meghódítására tett kísérletek is új erőre kapnak az Acer-rel kötött megállapodásnak hála, az új Aspire 5920 laptop már beépített HD DVD meghajtóval kerülhet piacra. A harcot egyelőre még a Sony vezeti 55%-os részesedéssel a Toshiba 43%-ával szemben, de ha egy közelebbi pillantást is vetünk a piacra, hamar kiderül, hogy a helyzet egyáltalán nem olyan rózsás, mint ahogy az óriáscégek azt beállítják.

 

2006 végén még mindkét formátum remek eredményeket produkált, azóta viszont látványos a visszaesés>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.