Hirdetés

Mindent írni képes ODD a Pioneertől



|

A BDR-2207 belső optikai meghajtó a BDXL lemezek írásától sem riad vissza.

Hirdetés

A Pioneer bemutatta legújabb optikai meghajtóját, amely gyakorlatilag a gyártó legjobb, legfejlettebb belső ODD-jének tekinthető. A SATA csatolófelületű BDR-2207 a BDXL típusú lemezek írásától sem riad vissza.

 

A meghajtó a háromrétegű, 100 gigabájtos BD-R és BD-RE lemezekre és a négyrétegű, 128 gigabájtos BD-R diszkekre is képes rögzíteni. Természetesen a hagyományos Blu-ray-korongok (az egyrétegű 25 gigabájtos és a kétrétegű 50 gigabájtos) írása sem okoz problémát.

 

A PowerRead, PureRead2, Auto Quiet mód, QuickStart és Peak Power Reducer technológiákkal felvértezett BDR-2207-hez a CyberLink szoftvercsomagja is jár, amelynek a segítségével a 3D-s Blu-ray-tartalmak is lejátszhatóak. A Pioneer BDR-2207 májusban kerül a boltokba, ajánlott végfelhasználói ára 99,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.