Hirdetés

Mindjárt kezdődik az iPad Pro gyártása



|

Szeptemberben vagy októberben indul a gigantikus táblagép gyártása.

Hirdetés

Egyre élénkebbek a pletykák az iPad Pro táblagéppel kapcsolatban, amely a megbízhatónak tartott KGI Securities forrásai szerint szeptemberben vagy októberben kerül sorozatgyártásba. 

Hirdetés

Amennyiben így történik, akkor a tablet október végén vagy novemberben kerülhet piaci forgalomba, ami egybeesne az Apple általános szokásával. 

A kijelző átmérője 12,9 hüvelykes lesz, és Force Touch-képes panelről beszélhetünk. Állítólag egy külön megvehető, Bluetooth-képes ceruza is lesz hozzá, ami szintén Force Touch-os, és még több lehetőséget garantál az érzékenység terén. 

Az Apple állítólag évek óta fejleszti a ceruzát, így nem lenne meglepő, ha jegyzetelésre és rajzolásra is kihegyeznék az iOS 9-et és a tabletet. 

Az iPad Pro bemutatóját nem szeptember elejére kell várni, hanem az Apple menetrendjének megfelelően egy októberi eseményre lehet számítani. Ezen az iPad Pro mellett az új iPad mini mutatkozhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.