Hirdetés

Mini-ITX-es ház a Cooler Mastertől



|

Apró méretei ellenére akár öt HDD-vel, szerverként is működhet az Elite 120 Advanced.

Hirdetés

A Cooler Master legújabb számítógépháza a Mini-ITX-es versenyzők kategóriájában indul, és képes kiszolgálni bármilyen modern HTPC-vel szemben támasztott igényt. Az Elite 120 Advanced ugyanakkor egyszerre öt HDD-t vagy SSD-t is képes elnyelni, ezért akár szerverként is használható.

 

A csupán 24 x 20,7 x 40,1 centiméteres ház remekül mutat például egy HDTV mellett - az efféle PC-kre pedig egyre nagyobb igény mutatkozik. A Cooler Master újdonságába teljes méretű ATX-es tápegység és hosszú videokártya is fér, még a Radeon HD 7990 és a GeForce GTX 690 is. Az USB 3.0-ás port támogatása mellett egy 5,25 hüvelykes meghajtó beépítésére is van lehetőség.

 

A rendszer hűtéséről három darab, hatékonyan elhelyezett ventilátor gondoskodik, amelyek állítólag hang nélkül teszik a dolgukat. A Cooler Master Elite 120 Advanced a hónap végén kerül a boltokba, 44,95 eurós áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.