Hirdetés

Minimum ennyi kell a Windows 10-es tableteknek



|

A követelmények három kategóriába osztják a windowsos táblagépeket.

Hirdetés

Hamarosan itt a Windows 10 Mobile, és miután megtudtuk, hogy mi kell az okostelefonoknak, most a táblagépek minimális követelményei is megérkeztek

Hirdetés

Ezek alapján a tableteket három kategóriába osztja fel a Microsoft. Vannak a 7 és a 8 hüvelykes, valamint a még nagyobb táblák. 

Míg a 7 hüvelykes gépekre Windows 10 Mobile kerül, addig a nagyobbakra a rendszer asztali kiadását szánják a redmondiak. 

A 7 és 8 hüvelykes táblák minimum 1 vagy 2 GB RAM-mal és 8 vagy 32 GB tárhellyel kell rendelkezzenek, míg a nagyobbaknál követelmény a 4 GB RAM és a 32 GB tárhely. 

Kijelzőfronton a minimum a 480 x 800, majd a 720p és a full HD. 

A legkisebb tábláknak több mint 10 órát kell kihúzniuk egy feltöltéssel, a többinek 8 óránál többet kell bírnia. Az előlapi kamera is egységes követelmény. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.