Hirdetés

Minőségi grafikus kártyákkal újított az ASUS



|

Ajándék játék is dukál a DirectCU II családba tartozó GTX670 és GTX680 modellek mellé.

Hirdetés

Ma délután az ASUS magyar kirendeltsége bejelentette, hogy hazánkba is megérkeztek a gyártó DirectCU II családba tartozó, 4 GB GDDR5-ös fedélzeti memóriával ellátott GeForce GTX 670 és GTX 680 grafikus kártyái. A drágább modell külön érdekessége, hogy az előző verziójához képest 3 helyett csak 2 kártyahelyet foglal, amely egyrészt egyszerűsíti a szerelését, másrészt pedig adott esetben nem gátolja az egyéb bővítőkártyák számítógépbe való beillesztését.


Természetesen a DirectCU II hűtővel rendelkező család friss tagjai a lehető legnagyobb működési stabilitás érdekében rendelkeznek a már jól bevált DIGI+ VRM digitális feszültségszabályzóval, a kondenzátorok pedig Super Power Alloy technológiásak, így a hagyományos társaiknál akár 2,5-szer is hosszabb lehet az élettartamuk.

ASUS GTX670-DC2G-4GD5


A kártyák részt vesznek az ASUS és Ubisoft néhány hete bejelentett akciójában, így minden vásárláshoz egy ingyenes játék is jár, amelyet az ügyfelek öt közül (Assassin's Creed III, I Am Alive, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas II, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, R.U.S.E.) választhatnak ki a UBIshopon keresztül.

ASUS GTX680-DC2G-4GD5


Az ASUS DirectCU II-es GT670 (GTX670-DC2G-4GD5) és GTX680 (GTX680-DC2G-4GD5) grafikus kártyáinak ajánlott végfelhasználói ára ilyen sorrendben 144.900 és 169.900 forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.