Hirdetés

Mivel öljük el az időnket Androidon?



|

Kezdő androidosoknak jöhet jól ez a lista, amelyben bemutatjuk (szigorúan szubjektíve) a 3+1 legszórakoztatóbb androidos játékot.

Hirdetés

A legtöbb kezdő felhasználó, amint az Android Marketre fellép, azonnal a Toplistába lép, és onnan próbál tájékozódni az aktuális trendekről, és arról, mik lehetnek a legérdekesebb játékok. Habár nincs ezzel semmi baj, azért bemutatnánk néhány olyan alkotást, amely joggal érdemes a figyelmünkre.

3. Furdiburb

Ki ne emlékezne a kilencvenes években a tamagocsiőrületre? Akik akkoriban voltak gyerekek, azoknak biztosan volt ilyenjük, a felnőttek pedig sajnos megőrültek a pittyegéstől, és attól, hogy a rossz anyaghasználat miatt pár hónap alatt tönkrementek ezek a készülékek.

Mostanság reneszánszukat élik az ilyen tamagocsiszerű programok, persze már nem külön hardveren, hanem a gépünkön magán: mi például a facebookos Petville, ha nem tamagocsi?

Most már Androidra is elérhetők ilyen szoftverek, mi a Furdiburbot próbáltuk ki, amely szerencsére nem merül ki annyiban, hogy a virtuális állatkánk (ez esetben egy földönkívüli) etetéséről és tisztán tartásáról gondoskodunk, hanem található benne egy minijáték is, amelynek az a lényege, hogy minél feljebb juttassuk főszereplőnket a csillagok között.

2. Choice of... the dragon/broadsides/vampire/romance

A négy játékot egy kalap alá vettem, a lényegük ugyanis ugyanaz, csak az alapszüzséjük más. A nyolcvanas években népszerű szövegalapú, sztoriorientált kalandjátékokra hajaznak ugyanis ezek az alkotások, amelyekben az volt a lényeg, hogy különböző pontokból választva, vagy éppenséggel szöveget beírva választhattuk ki, hogyan folytatódjon a kaland.

Jelen esetben szöveg beírására nincs lehetőségünk, és a kaland is elég rövid, de ennek ellenpontjaként jó irodalmi érzékkel megfogalmazott történetbe csöppenhetünk, ráadásul valóban más és más lehet a sztorik befejezése a döntéseinktől függően. Jó angoltudóknak mindenképp érdemes velük megpróbálkozniuk.

1. Abduction

Az egyik legnépszerűbb szoftver az Android Marketen, így mi sem hagyhattuk ki; lényege, hogy minél magasabbra juttassuk a tehenünket a különböző pályákon. Most pénteken, azaz szeptember 10-én érkezik a játék második része, 60 kézzel rajzolt pályával, 14 szintúgy kézzel rajzolt háttérrel, új platformokkal és kihívásokkal.

Habár Magyarországon csak a demó verziója érhető el a játéknak, azért ezzel is nagyon jól el lehet szórakozni.

+1. Vintage Comic Droid

Nem játék, de nagyon szórakoztató ezen alkalmazás, amellyel 3000 (!) képregényt érhetünk el ingyenesen. Természetesen angol nyelvűek ezek is, így csak azok töltsék le maguknak az alkalmazást, akik nem ijednek meg az angolhasználattól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.