Hirdetés

Mókás USB hubok a Brandótól



|

Négy darab, figyelmet megragadó USB hubot mutatott be a Brando.

Hirdetés

 

A többek között mókás és szórakoztató kiegészítőiről ismert Brando ezúttal négy darab új USB hubot mutatott be, amelyek szintén illenek az előbbi kategóriákba. A Happy Kid nevű négy portos hub valóban vidám, a rajta lévő mosolygós fej pedig memo clipként szolgál, így bármit belecsíptethetünk.

 

A következő, szintén négy eszköz csatlakoztatására alkalmas hub egy LED-es fényforrást kapott, amely sötétben lehet hasznos. A harmadik, három porttal felszerelt verzió egy kihajtható, háttérvilágított órát kapott - a pontos idő így már biztosan nem lesz gond.

 

A negyedik USB hub talán a legkülönlegesebb. A négy eszközzel megbirkózó Unreal Watch egy karóra mintájára lett formázva, a feladatot pedig el is látja, bár csuklón egyértelműen nem hordható. A háttérvilágított kiegészítő szíjak helyett négy USB-csatolót kapott.

 

Bővebben a termékekről itt, ezen a linken, az alábbi oldalon és erre a hivatkozásra kattintva olvashatnak, a Brando honlapján.

 

happykid.jpg
foldablelight.jpg
hubclock.jpg
unrealwatch.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.