Hirdetés

Monitor színtévesztőknek



|

Színtévesztők számára készített 24" képátlójú monitort az EIZO

Hirdetés

Egész nap monitor előtt dolgozni még azok számára is fárasztó, akiknek a látásunk tökéletes, a színtévesztők számára pedig valódi kihívás. A színtévesztők számára nehézséget okoz a piros, zöld, sárga és ezen színek árnyalatainak felismerése, megkülönböztetése. A CUDO (Color Universal Design Organization) felmérése szerint az Egyesült Államokban és Európában minden 10-12 férfi közül egy színtévesztő, a nők esetében pedig 200-ból egynek van hasonló problémája.

 

flexscan_sx2461w_k.jpg
 

 

Az EIZO FlexScan SX2461W-U direkt azon felhasználókat célozza meg, akik ebből fakadóan kihívásokkal küszködnek a monitorhasználat során. A 24 hüvelykes képátlójú kijelző felbontása 1920×1200 képpont, kontrasztaránya 850:1-hez, fényereje pedig 300 cd/m2.

 

Az 1275 dolláros (kb. 200-225 ezer forint) monitort két darab HDCP kompatibilis DVI jelbemenet mellett beépített USB foglalattal is felszerelték. Egy másik színprofil alkalmazásával természetesen a monitort nem csak színtévesztők használhatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.