Hirdetés

Most az érintőpanelben hisz az Acer



|

A netbook kihalt - a következő sláger az érintőképernyős PC lehet?

Hirdetés

Az Acer számára korábban a növekedési pálya alapját jelentő, fejőstehénként működő netbook-piac mára teljesen halott. A PC-ipar szerencsére nem mondhatja el ugyanezt, de nem is virágzik. Szüksége lenne valamire, ami újjáéleszti szürkeségéből. Az Acer most az érintőképernyőkben hisz.

Mivel a Windows 8 nem volt képes áttörést okozni PC-fronton, ezért sok más gyártó mellett az Acer is úgy vélekedik, hogy az érintőkijelzők hozhatnak majd változást - ráadásul azt a Windows 8-ban is ki tudnánk használni. 

Az Acer szerint a következő évek slágerterméke az érintőkijelzős notebook lesz, Windows 8-cal - a folyamat már jövőre, sőt a CES-en megkezdődik, ahol számos ilyen termék lesz majd látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.