Hirdetés

Mozgásérzékelős Angry Birds az olcsó Roku lejátszókon



|

A Roku LT csak 50 dollárba kerül, cserébe csak alapkiépítést kapunk.

Hirdetés

Már több olcsó médialejátszóval támadta a Roku az amerikai piacon az Apple TV-t, most szemtelen 50 dolláros szintre vitte le belépő médialejátszója szintjét.

 

A Roku LT készülék maga alig nagyobb, mint saját távirányítója, szinte csak a tápcsatlakozást találhatjuk meg rajta,a hálózatot és internetet a beépített Wi-Fi adapter révén éri el. A készülék segítségével internetes videókat továbbíthatunk a tévére 720p felbontásban, például a Netflix, Amazon, Hulu Plus, Instant Video, Pandora, EPIX, Crackle, és Disney forrásaiból, legalábbis azokból a csatornákból, melyek továbbítására technikailag alkalmas a Roku LT. Elérhető a fizetős HBO Go adó is a kínálatban, viszont érdekes, hogy a minden lejátszóban ott csücsülő YouTube alkalmazáson a Roku mérnőkei még dolgoznak. Mindösszesen 300 csatornát érhetnek el az amerikai felhasználók (itthon sajnos sok fizetős netes videotéka eleve nem hozzáférhető).

 

 

Kicsit több pénzért érdemes a csak kicsivel drágább Roku 2 termékvonalból választani. A Roku 2 HD, XD és XS modellek több szolgáltatást nyújtanak és opcionális mozgásérzékeny Bluetooth játékvezérlővel a nagy sikerű Angry Birds játékot is futtathatjuk rajtuk. A Roku 2 XD és XS már támogatják az 1080p videók lejátszását, sőt az utóbbi modellhez alaptartozék az említett játék és kontroller illetve az Ethernet és USB port is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.