Hirdetés

MSI Fuzion 870A és Fuzion P55 alaplapok: Lucyd Hydra elviselhető áron



|

Az MSI a Computex-en leplezte le elfogadható áron kínált, Lucyd Hydra technológiával felszerelt két alaplapját. A Fuzion 870A az AMD, a Fuzion P55A pedig az Intel processzorait fogadja.

Hirdetés

Az ASUS mellett az MSI is elhozta a Computex-re Lucyd Hydra technológiával felvértezett új alaplapjait, melyek a gyártó korábbi Hydra lapjaival ellentétben már elérhető áron kerülhetnek forgalomba. A Lucyd Hydra megoldás lehetővé teszi, hogy ATI és NVIDIA grafikus kártyákat kössünk párba, vagy azonos gyártó teljesen eltérő szériájú kártyáit használjuk egyszerre, egységes grafikus alrendszert hozva létre. Az MSI már a CES-en jelezte, hogy új alaplapokat szeretne a chippel felszerelni, a Computex-re pedig el is hozta a két újdonságot. Az egyik az AMD 870-es, míg a másik az Intel P55-ös lapkakészletére épül.

 

 

Az AMD 870-re és a Hydra 200-as chipre épített lap a Fuzion 870A nevet kapta, ahol az „A" utótag az USB 3.0, és az SB850-es déli hídnak köszönhető SATA 6 Gbps-os port jelenlétére utal. A sokféle, párba köthető videokártya számára két darab tizenhatszoros PCI-Express foglalat áll rendelkezésre. A 870A chip befogadja a hatmagos AMD Phenom II X6 processzorokat, és támogatja a CPU-k letiltott magjainak megnyitását, mely funkciót az automatikus túlhajtás OC Genie kapcsolója biztosítja.

 

Az Intel P55-ös lapkakészletre és a Hydra 200-as chipre alapuló Fuzion P55A is megkapta az USB 3.0 és a SATA 6 Gbps-os portokat, a grafikus gyorsítókat pedig két darab tizenhatszoros PCI-Express foglalat várja. Az LGA1156-os processzorfoglalatba az Intel Core i3, i5 vagy i7 processzorait illeszthetjük, és akárcsak az AMD-s testvér esetében, itt is megkapjuk a lezárt processzormagok megnyitásának lehetőségét.

 

Az MSI Fuzion 870A 120 euró, a Fuzion P55A alaplap pedig 140 euró körüli áron lesz kapható, a forgalomba kerülés ideje azonban még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.