Hirdetés

MSI GTX 660 Ti 3 GB memóriával



|

Az MSI megoldása az új Twin Frozr IV hűtési rendszerrel érkezik.

Hirdetés

Az MSI fokozattan igyekszik felhívni magára a figyelmet, ami az NVIDIA GeForce GTX 660 Ti videokártyáját illeti. A gyártó új GTX 660 Ti Hawk modellje 3 GB GDDR5-ös memóriát kapott, emellett pedig az új, Twin Frozr IV hűtési rendszert is.

 

Bár a Twin Frozr negyedik generációjáról egyelőre nem tudni konkrétumokat, egy, már bizonyított megoldásról van szó, amely csendesebb és hűvösebb működést is ígér, némi tuninglehetőséggel.

 

A gyárilag megnövelt teljesítményű vezérlő GPU-jának órajele már alapesetben is 1020 MHz, ez azonban a Boost opcióval 1098 MHz-re emelhető. Sajnos a memória órajele maradt az eredeti 6008 MHz, a két hattűs csatlakozó pedig azt sejteti, hogy a fogyasztás 150 watt fölött van. 

 

Képforrás: videocardz

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.