Hirdetés

Műanyag flakonból nyomtat az Ekocycle 3D-s nyomtatója



|

A PET-palackokat hasznosítja az Ekocycle új 3D-s nyomtatója.

Hirdetés

A 3D Systems Will.i.am és a Coca Cola közreműködésével mutatta be az Ekocycle Cube 3D-s nyomtatót, aminek a különlegessége, hogy újrahasznosított műanyag palackokat használ. A környezetbarát működés jegyében a nyomtatóban használt töltőpatronok újrahasznosított PET-palackokból készülnek. 

Hirdetés

A meglehetősen zöld eszköz piros, fekete, fehér és természetes színeket kínál, és 70 mikronos felbontás mellett képes tárgyakat nyomtatni, akár 15 centiméteres méretekig. Magát a nyomtatót meglehetősen gyorsnak ígéri a 3DS, a könnyű használatról pedig az automatikus beállítások mellett egy színes érintőképernyő is gondoskodik. 

A nyomtatóhoz írt app iOS mellett Android rendszereken is elérhető lesz, és természetesen közvetlenül telefonról is lehet majd böngészni, majd nyomtatni. Az Ekocycle Cube 3D-s nyomtató az idei év második felében kerül a piacra, 1199 dolláros árcédulával. Will.i.am, aki a 3DS kreatívigazgatója, áprilisban már egy saját okosórát is mutatott a tech szektornak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.