Hirdetés

Multimédia kiállítás a Hiltonban



|

A világ legdrágább erősítői, hangfalai, analóg és CD lemezjátszók, valamint high-end audio és video berendezések költöznek a Váci útra egy hétvégére

Hirdetés

Közel egy hónap múlva, November 10-11–én kerül sor az Audio Video & Multimédia Trend kiállítására, Magyarország legnagyobb szórakoztatóelektronikai bemutatójára a Váci úti Budapest Hilton Westend Hotelben.

A kiállítás bemutatja a szórakoztatóelektronika legújabb fejlesztéseit, és a kiállítók igényes prezentációkkal vezetik be a látogatót az audio és videó, azaz a nagyfelbontású kép és hang varázslatos világába.

Szemüvegnélküli 3D Budapesten

Igazi világszenzációk kerülnek bemutatásra az idei rendezvényen. Az Audio Video és Multimédia Trend kiállítás közönsége megismerheti az idei EISA díjas termékeket, és különleges élményben részesül, hiszen elősször lesz Magyarországon látható a Toshiba szemüveg nélküli 3D televíziója, ami 4K felbontású, lenyűgöző 2D képet is produkál.

Összekapcsolt jövő!

A multimédia új címszó a kiállítási tematikában. Teret enged az egyre szélesebb körben alkalmazott tablet és smartphone eszközöknek, a wifi és blutooth kábelnélküli rendszerkapcsolatoknak, beleértve az okos ház és intelligens otthon fogalmát is. A mobiltelefonok és táblagépek forradalma robbanás előtt áll. A szolgáltatatások területén nagy változásokat jósolnak a szakemberek. A kiállítás multimédia tematikája erre a jelenségre keresi a választ, és segíti a tájékozódást a közönsének, az eszközök használata és alkalmazása területén.

Az idei kiállításra előzetes Online regisztrációval lehet jelentkezni, ami egyben 40% os kedvezményt nyújt a látogatónak.

A kiállítás előkészületeiről, a kiállításra kerülő márkákról és a kiállítókról a www.audiovideo-trend.hu weboldalon lehet érdeklődni, ahol Online regisztrálásra is van lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.