Hirdetés

MWC: Windowszal hasítanak a Galaxy Book táblák



|

S Tollal és lecsatolható billentyűzettel érkeznek a Samsung hibrid táblagépei.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a Samsung Galaxy Tab S3-at egy, pontosabban egyenesen kettő windowsos táblagép is kísérte az MWC-n. 

Hirdetés

A Galaxy Book széria hibrid táblagépekből áll, amelyek lecsatolható billentyűzetet kaptak. A 10,6 hüvelykes modell Core M3 processzort rejt az 1920 x 1080-as kijelzője alatt, míg a 12 hüvelykes változat Core i5 CPU-t a 2160 x 1440-es képernyő alatt. 

Mindkettő ventilátorok nélküli gép, USB-C (3.1) porttal, microSD-slottal, GPS-szel, WiFi-vel, Bluetooth-szal és opcionálisan LTE-támogatással. 

Egyikbe sem laptopos processzor került azonban, hanem alacsony fogyasztású Y szériás Kaby Lake lapka. Ezek azonban már elég gyorsnak számítanak, az Intel sem félt például Core i5 nevet rakni egyes verziókra. 

A 10,6 hüvelykes Galaxy Book egyébként TFT kijelzőt, 4 GB RAM-ot és 64/128 GB eMMC tárhelyet kapott. Mindezt egy 5 megapixeles kamera és egy 10 órát garantáló akku egészíti ki. A nagyobb változat 4 GB RAM-mal és 128 GB-os SSD-vel, továbbá 8 GB RAM-mal és 256 GB-os SSD-vel létezik. A kamerák ezen 13 és 5 megapixelesek, két USB-C port is van, illetve nagyobb az akku. A kijelző itt Super AMOLED. 

Mindkettő támogatja a gyorstöltést, az S Tollat, továbbá lecsatolható billentyűzettel jön. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.