Hirdetés

Nagy kedvencünk a MacBook Air



|

Amerikában a vékony notebookok kategóriájában dominál az Apple MacBook Airje.

Hirdetés

Az NPD Group elemzői szerint az amerikai piac vékony notebookokat lefedő szektorában abszolút egyeduralkodó az Apple MacBook Airje. A kategóriában az idei év első öt hónapját tekintve 56 százalékos részesedést szerzett a könnyű noteszgépek piacán az Apple gépe. 

A maradék 44 százalék az ultrabookoknak jutott, amelyek számos PC-s gyártótól származtak. Az Apple számára az év hátralévő része is igen jól néz ki, ugyanis a Wi-Fi-s mizériától eltekintve a 2013-as MacBook Air fogadtatása eddig kiváló. 

A Microsoft persze beleszólhat még ebbe a versenybe, bár tény, hogy egyre gyengébb lábakon áll. Az idei Build konferencián mindenesetre kiderült, hogy a redmondiak a Windows 8.1-es hibrid, érintőképernyős gépekkel akarják letarolni a piacot. Ezek a hibridek jó kivitelezés esetén egy tabletet és egy notebookot egyszerre tudnának helyettesíteni. Remek kérdés, hogy vajon a felhasználók mit szólnak majd ehhez az ötlethez a gyakorlatban. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.