Hirdetés

Nagyon gyors az Apple A10-es lapkája



|

A Geekbench szerint az A9X szintjén mozog az új A10-es chip.

Hirdetés

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus szinte biztos, hogy új, következőgenerációs Apple processzorral érkeznek - vagyis az A10-zel. 

Hirdetés

Az A10-et várhatóan a TSMC készíti majd 16nm-es FinFET eljárással, és mivel az elmúlt hónapokban megduplázták a termelést, ezért biztos, hogy készen állnak majd a szeptemberi startra. 

Mivel a TSMC és a hasonló gyártók nem állnak készen a 10nm-es tömeges termelésre, ezért az A10 ugyanúgy 16nm-es, mint az A9 volt. 

Ennek ellenére a fejlesztések miatt jobb teljesítményt, alacsonyabb fogyasztást és kevesebb melegedést lehet várni. 

Az A10 első eredményei ráadásul már a Geekbenchen is feltűntek. Az A10 alig maradt el az iPad Pro modellekben használt A9X-hez képest, és nagyjából 20 százalékkal többet tud, mint a tavalyi iPhone-okban lévő A9. 

Remélhetőleg a fogyasztásban nagyobb csökkenést tudnak majd felmutatni, illetve a helytakarékosság miatt laposabb készüléket és nagyobb akkut. Az iPhone 7 állítólag 1960 mAh-s akkut kaphat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.