Hirdetés

Nagyon kompakt és tükör nélküli a Canon EOS M10



|

Az EOS M10 kisebb és olcsóbb az EOS M3-nál.

Hirdetés

A Canon bemutatta az EOS M10 tükör nélküli fényképezőjét, amelynek a különlegessége az, hogy az EOS M3-hoz képest kisebb (nagyon kompakt) és olcsóbb is. Néhány új lencsével persze. 

Hirdetés

A fentiek miatt az átlagfelhasználó számára sokkal barátibb az EOS M10, amely egy 18 megapixeles APS-C szenzort használ. Ezt a Canon DIGIC 6 képfeldolgozó processzora segíti. 

Az ISO-érzékenység 100-tól 12 800-ig mozog, videóban pedig a maximum az 1080p-s felbontás, 24 vagy 30 fps mellett. Lassított felvétel és UHD nincs. 

Az M10-ben Wi-Fi és NFC is van, a legérdekesebb viszont a teljesen kompakt kialakítás. Ha nem cserélhető lencséket használna, gyakorlatilag egy zsebben is el lehetne hordani. 

Az új lencsék sorát egy 15-45mm-es és egy 55-200mm-es erősíti, ezeket 299 és 349 dollárért lehet majd hazavinni. Ezek és az EOS M10 egyaránt novemberben jelennek meg. Alapból a 15-45mm-es lencse jár majd a géphez, 599 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.