Hirdetés

Nagyon lapos lesz az új Amazon Kindle



|

Cserébe a tokja tölti majd a könyvolvasót.

Hirdetés

Maga Jeff Bezos, az Amazon ügyvezetője ígérte meg, hogy hamarosan egy új Kindle érkezik. Sajnos a következő hétig a részleteket homály fedi, de szivárgások azért vannak. 

Hirdetés

A Wall Street Journal szerint például a következő csúcskategóriás könyvolvasóhoz lesz egy olyan védőtök, amely beépített akkumulátorral rendelkezik, és képes tölteni az új Kindle-t, ha épp nincs a közelben konnektor. 

Mivel a tokban van plusz akku, ezért magában a Kindle-ben kisebb lesz - vagyis az új modell minden eddiginél laposabb lesz

Állítólag az új kiadás támogatja majd a WiFi-t, a Bluetooth-t és a mobilinternetet is. 

Az új Kindle-t jelenleg Whisky kódnév alatt emlegetik, de úgy tudni, lesz egy belépőkategóriás új modell is, Woody kódnévvel. 

A pletykák alapján az Amazon egy további tokon is dolgozik, olyanon, amin napelem van - erre viszont sokat kell majd várni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.