Hirdetés

Nagyon márkás okosórák közelítenek



|

Tommy Hilfiger és Hugo Boss márkájú, Android Wear 2.0-t futtató okosórákra számíthatunk idén ősszel.

Hirdetés

A Movado nem csak órákkal foglalkozik, olyan népszerű márkák tulajdonosa is, mint például a Tommy Hilfiger vagy a Hugo Boss. Most pedig a Google-lel együttműködve új okosórákat dob a piacra. 

Hirdetés

A Movado Connect kollekció a 2017-es Baselworldön mutatkozik be, március 23-án. Összesen öt okosóra lesz benne, amelyek Android Wear 2.0-t futtatnak, és idén ősszel kerülnek a boltokba. 

Sajnos túl sok adatot még nem hoztak nyilvánosságra a 495 dollártól induló viselhető eszközökről, de Android Pay-támogatás lesz, ahogyan egyedi számlapok is. 

A Movado ezen felül megerősítette, hogy két nagyobb márkája is együttműködik a Google csapatával annak érdekében, hogy további új okosórák érkezzenek az idei ősz során. Ennek fényében Tommy Hilfiger és Hugo Boss márkájú okosórákat várhatunk. A további részletek remélhetőleg már ebben a hónapban kiderülnek, a Baselworld 2017-es rendezvényen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.