Hirdetés

Nagyteljesítményű tápokkal újít az XFX



|

A ProSeries sorozat három, 1 kilowatton felüli teljesítménnyel rendelkező modellel bővült.

Hirdetés

Az XFX ProSeries sorozatú tápegységei egy évvel ezelőtt debütáltak, most pedig megérkeztek az első frissítések a szériába. Három új, kifejezetten nagyteljesítményű modell érkezett, remek hatásfokkal.

 

Az 1050 és az 1250 wattos változatok 80Plus Gold matricát kaptak, míg az 1000 wattos verzió 80Plus Platinum minősítést szerzett. Mindhárom modell teljesen moduláris, a SolidLink technológia pedig csökkenti a hőleadást.

 

Az egy 12 voltos ággal rendelkező tápegységekben egy 135 milliméteres PWM ventilátor található, természetesen az elvárt biztonsági megoldások is jelen vannak. A ProSeries család új tagjaira öt év garancia jár, áruk egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.