Hirdetés

Nano védelem



|

Hatásos védelem a Trusttól a sérülékeny iPodok számára.

Hirdetés

A megjelenése óta töretlen sikerű iPod Nano egyetlen komoly hátránya, hogy könnyedén megkarcolódik. A Trust újdonsága véget vet ennek az áldatlan állapotnak, többé nem kell úgy bánni a Nanóval, mint a hímes tojással. Tulajdonképpen a Trust AC-1200-as nem más, mint egy vékony méretre szabott öntapadós fólia. Választhatunk, hogy a kijelzőt vagy a kezelőtárcsát esetleg mindkettőt szeretnénk védeni. A fólia felhelyezése után a kezelhetőség nem romlik, viszont a készülék tízszer ellenállóbb lesz. Fóliával a tisztán tartás is egyszerűbbé válik, az ujjlenyomatokat és rárakódott szennyeződést könnyedén letörölhetjük.

Első körben az Ipod Nano és Video számára készítik, de várhatóan a későbbiekben tovább bővül a lista. Az AC-1200 és AC-1300 június végén kerül forgalomba, ára körülbelül 3200-3500 forint lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.