Hirdetés

Napi tipp: hardverek letiltása az Eszközkezelőben



|

Ha valamiért szeretnénk kikapcsolni egy hardverünket Windows 7 alatt, az Eszközkezelőben megtehetjük.

Hirdetés

Ha valamiért szeretnénk kikapcsolni egy hardverünket (felesleges erőforrásokat használ, vagy egy hiba javítása idejére szeretnénk letiltani) Windows 7 alatt, az Eszközkezelőben megtehetjük. Ha letiltottuk az adott eszközt, a Windows 7 és bármilyen más szoftver, ami alkalmazná a hardvert, ezután nem lesz képes azt használni. Az általánosan konfigurált Windows 7 esetében egy hardver sincs letiltva.

 

Windows 7 alatt a Vezérlőpultban válasszuk az Eszközkezelőt. Keressük meg a letiltani kívánt eszközt, a nyilakkal lenyithatjuk a menüket. Ha megtaláltuk, jobb gombbal kattintsunk rá, és válasszuk a Tulajdonságokat. Álljunk rá az Illesztőprogram fülre, és nyomjunk rá a Tiltás gombra. Ezt követően a gépünk nem látja az adott hardvert, egészen addig, amíg azt ugyanitt nem engedélyezzük. Az Eszközkezelőben azonban fekete nyíllal lesz jelezve, hogy az adott elem le van tiltva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.