Hirdetés

Négycsatornás memóriakit olcsóbban, a Mach Xtreme-től



|

Az Urban Series új tagja 16 GB-os csomagban indulhat útjára.

Hirdetés

A Mach Xtreme költségtakarékos megoldásként mutatta be új négycsatornás, DDR3-as memóriacsomagját, amely az Urban Series-t erősíti. A Sandy Bridge-E processzoroknak és az X79-es alaplapoknak a megjelenésével az ilyen hardvereket használó gépek memóriaigénye jelentősen megnőtt.

 

A gyártó nem a legerősebb és legjobb kitet szerette volna a piacra dobni, hanem egy olyan kompromisszumos megoldást, amely kielégíti a fenti hardverek erőforrásigényét, azonban nem kerül "csillagászati" összegekbe.

 

A 16 gigabájtos csomagot négy 4 GB-os modul alkotja, amelyek 1,5 volton működnek, 1333 MHz-es órajelen. Amint a sebességből is látszik, a Mach Xtreme ezzel a csomaggal nem igyekszik rekordokat dönteni - a hasonló mentalitású felhasználókat tekintik célcsoportnak. A könnyűsúlyú japán hűtőbordával szerelt kitről sajnálatos módon épp a leglényegesebb információt nem árulták el: az árát.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.