Hirdetés

Négycsatornás RAM-ok a Super Talenttől



|

A DDR3-as modulok 1866 MHz-es órajelen is képesek működni.

Hirdetés

A Super Talent új, felsőkategóriás DDR3-as memóriái négycsatornásak, és asztali gépekhez készültek. Az új modulok egyenként és csomagban is elérhetőek lesznek, ettől függetlenül a tulajdonságaik megegyeznek. Az új memóriák órajele egészen 1866 MHz-ig állítható.

 

Az XMP 1.3-mal kompatibilis modulokra egy speciális hűtőborda került, amely tuninglehetőségeket is engedélyez. Az XMP profiloknak hála azok is növelhetik a modulok teljesítményét, akik nem kívánnak a beállításokkal foglalkozni.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Super Talent mikor és milyen áron dobja piacra az új RAM-okat. Annyi már biztos, hogy a 4 gigabájtos modulok mellett 8 és 16 gigabájtos kitek is kaphatóak lesznek majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.