Hirdetés

Negyedannyi zaj a kompakt Canon S100 fényképezővel



|

Ugyanaz a DIGIC 5 processzor teljesít benne szolgálatatot, mint aami az 5D Mark 3-ban fog.

Hirdetés

A Canon tegnapi fogyasztói sajtótájékoztatóján mutatta be itthon az új PowerShot S100 fényképezőgépet, mely vezérlőgyűrűjével széles körű manuális beállítási lehetőségeket kínál a fotósok számára mint a PowerShot S-sorozat eddigi legnagyobb teljesítményű modellje.

 

 

 

Az eddigieknél jobb képminőség alapja új f/2,0 Canon objektív, a továbbfejlesztett 1/1.7" méretű, 12 megapixeles CMOS érzékelő és a DIGIC 5 processzor. Az új DIGIC 5 teljesít szolgálatot a professzionális Canon modellekben is, hatszorosan megnövelt teljesítménye mellett új, sokkal hatékonyabb zajszűrő rendszert mutat be. Mindezeknek köszönhetően az S100-as az elődmodellnél (S95) négyszer kevesebb képi zajt produkál a gyártó szerint, ami mindenképpen ígéretes a fejlettebb zsebkompakt gépek kategóriájában. Teljes felbontás mellett 6400 (!) értékű maximális ISO beállítást támogat a készülék, ami ígéretes minőségjavulást sejtet a gyenge fényviszonyok között készült felvételeknél.

 

 

 


A 24 mm-es (elvivalens) látószögű objektív révén több befér a képbe és az 5× optikai zoom is hasznos vonás, nem maradhat el az intelligens képstabilizátor sem, mely automatikusan hétféle üzemmódot különböztet meg. A beépített GPS révén rögzíthetjük a felvétel készítésének helyét is. Full HD felbontású videók készíthetők 24p (film) módban is.

 


A PowerShot S100 támogatja a RAW formátumú felvételeket, valamint kompatibilis a Canon Digital Photo Professional (DPP) szoftverrel is, a gyártó második fényképezőgépnek ajánlja a DSLR felhasználók számára.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.