Hirdetés

Nem csalódsz majd az MSI új gamer laptopjában



|

Skylake CPU és GTX 970M van benne, mégis könnyű és hordozható a GS40 Phantom.

Hirdetés

Piacon az MSI legújabb gamer laptopja, amely ugyan nem a létező legerősebb a kínálatban és a piacon, de nem sok panasz lehet a GS40 Phantom tudására. Erős gép, mégis könnyű és hordozható

Hirdetés

A lapos gépbe az Intel Skylake-alapú Core i7-6700HQ processzora került, ami 2,6 GHz-en ketyeg. Ezt 16 GB DDR4-es memória egészíti ki (2133 MHz-en dolgozik), illetve egy GeForce GTX 970M GPU, 3 GB GDDR5-ös memóriával. 

A hardverek hűtéséért az MSI Cooler Boost 3 hőcsöve és két ventilátor felelnek. 

Az adattárolásról a legjobb esetben egy 128 GB-os PCI-e SSD és egy 1 TB-os SATA HDD gondoskodnak. A Wi-Fi és a LAN megoldások a Killer Networkstől származnak. 

A GS40 Phantom mindezen felül Dynaudio hangszórókat kapott, illetve Nahimic virtuális térhangzást, ami 3D-t és 7.1-et is jelent. 

A 14 hüvelykes kijelző 1080p-s panelt jelent, True Color technológiával. Portok tekintetében HDMI, mini-DiplayPort és C-típusú USB 3.1 van, és akár két 4K-s kijelző is a laptopra köthető. 

A gép ára 1600 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.