Hirdetés

Nem ég le a kezed a Snapdragon 820-tól



|

A Qualcomm tagadja, hogy az új csúcsprocesszor is forrófejű lenne.

Hirdetés

A Snapdragon 820-as csúcsprocesszorral kapcsolatban rengeteg pletyka kering, és a Qualcommnak elege lett belőlük. A Weibo oldalán hivatalos állásfoglalás keretében tagadták, hogy a processzor túlmelegedne, vagy bármi probléma lenne vele. 

Hirdetés

Azt már a nyáron tudtuk, hogy a Samsung Galaxy S7 az Exynos 8890-es új processzor mellett egyes piacokon Snapdragon 820-szal is elérhető lesz, és, hogy a gyártó már augusztusban tesztelte a processzort. 

Később már 3.X verziókról ment a beszéd, állandó optimalizációkról és a túlmelegedés orvoslásáról. 

A Qualcommnál azzal telt be a pohár, hogy a Samsungnál állítólag még mindig túlmelegszik a Snapdragon 820, és, hogy ha szoftveresen nem sikerül megoldani a gondot, akkor majd masszív hőcsövek segítségével tartják hűvösebben a készüléket. 

A gyártó viszont állítja: nem csak, hogy semmilyen túlmelegedés nincs, a 14 nm-es technológiának hála a teljesítmény is nagyon sokat javult az elődhöz képest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.