Hirdetés

Nem mostanában kerül piacra a Glass



|

Eric Schmidt szerint csak a vásárlókon múlik az eszköz etikus használata.

Hirdetés

Múlt héten a Glass-ra várók tömegeit spannolta fel a hír, miszerint a tavalyi Google I/O konferencián a terméket 1500 dollárért előrendelőkhöz a keresőcég elkezdte kipostázni a kütyü Explorer változatát, így lényegében megindult az okosszemüveg tömegtesztelése, a rajta futó androidos alkalmazások fejlesztése.


A The Telegraph beszámolója szerint Eric Schmidt, a Google elnöke nemrég a Radio 4 állomásnak adott interjújában számos érdekességet elárult a termékkel kapcsolatban, állítása szerint például a Glass-hoz kifejlesztett technológia jóval túlmutat ezen a konkrét terméken, hiszen a kiterjesztett valóság bármilyen típusú prezentációja esetén fontosak a vele szerzett tapasztalatok.


Az okosszemüveget beszerezni kívánók számára rossz hír lehet, hogy Schmidt szerint a termék várhatóan nagyjából egy év múlva fog elérhetővé válni a fogyasztói piacon, az eddigi pletykák 2013-as általános elérhetővé válásról szóltak. Természetesen a Radio 4 munkatársai nem siklottak el a Glass magánszféra megsértését érintő heves vitái felett sem, a problémát felhozva Google elnöke csupán annyit válaszolt, hogy kizárólag a felhasználókon múlik az eszköz etikus használata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.