Hirdetés

Nem valószínű, hogy jön a Surface Pro 5



|

Nagyon úgy tűnik, hogy 2016-ban nem mutatkozik be a Surface Pro 5.

Hirdetés

Sokan azt remélték, hogy a Microsoft még az idén bemutatja és kiadja a Surface Pro 5-öt. A pletykák októbert említettek lehetséges érkezésként. 

Hirdetés

Most egyre inkább úgy tűnik, hogy egy darabig még nem lesz Surface Pro 5, sőt, az idén sem jön. Az iDigitalTimes szerint mindennek az oka az, hogy nincsenek pletykák, szivárgások a készülékről, és a Microsoft sem beszél róla. 

Konkrétan mindössze egyetlen szabadalom köthető a Surface Pro 5 tollához, illetve néhány innen-onnan érkezett régebbi pletyka van. Azok szerint a Surface Pro 5 drágább kiadásai 4K-s kijelzőt kaphatnak, illetve Kaby Lake processzorra vált az új hibrid gép - ami persze jobb üzemidőt is garantál. 

Sokan most az Apple közelgő MacBook Pro gépét tekintik a Surface Pro 5 riválisának, pedig a Microsoft következő gépe inkább egy hibrid, míg a MacBook Pro konkrét, hagyományos laptop, néhány látványos újítással. Az Apple 2012 óta nem frissítette a MacBook Pro sorozatot, ez hamarosan változik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.