Hirdetés

NetBalancer



|

Egyszerűen szabályozhatjuk hálózati alkalmazásaink sávszélesség-használatát evvel a programmal.

Hirdetés

A Windows Feladatkezelőben lehetőségünk van a hálózati forgalom figyelésére, de abba nem avatkozhatunk bele, hogy a futó programok vagy folyamatok hogyan gazdálkodjanak a rendelkezésre álló sávszélességgel. Kivételt képeznek ez alól azok a szoftverek, mint például a letöltésvezérlők vagy torrentkliensek, amelyek saját felületükön kínálnak a sávszélesség beállításával kapcsolatos lehetőségeket.

 

 


 

A NetBalancer indítása után feltérképezi és folyamatosan figyeli a futó folyamatok és alkalmazások sávszélesség felhasználását, az általuk használt protokollokat, portokat és IP-címeket, a le- és feltöltött adatmennyiséget, továbbá a processzoridő-igényüket.


A listában minden egyes elem sávszélessége nem csak priorizálással, hanem a fel- és letöltési sebességlimitek megadásával is kontrollálható, továbbá szükség szerint akár a teljes forgalom blokkolható. A NetBalancer hasznos diagnosztikai program, ha valamilyen furcsa oknál fogva mindig lelassul az adatforgalom, ám avatatlan kezekben könnyen bajt is okozhatunk vele. Nem szabad elfelejteni, hogy a NetBalancer nem tűzfalcélokat szolgál, így amennyiben olyan rendszerkomponensek hálózati/internetes hozzáférését vagy forgalmazását tiltjuk le, ami feltétlenül szükséges az operációs rendszer számára a hálózat normális működtetéséhez, könnyen megbéníthatjuk vele gépünk teljes hálózati forgalmát. A program hozzáférhető fizetős és ingyenes változatban, utóbbi csupán annyi korlátozást tartalmaz, hogy maximum csak öt programra vagy folyamatra vonatkozólag adhatunk meg beállításokat.


Adatok

  • Hálózati forgalom ütemezése
  • Futó alkalmazások és folyamatok sávszélességének figyelése
  • Le- és feltöltési limit meghatározása
  • Programok és folyamatok hálózati hozzáférésének tiltása
  • Windows XP/Vista/2003 Server/7-kompatibilitás
  • Az ingyenes változat maximum 5 alkalmazást/folyamatot kezel
  • Forgalmazó: Seriousbit
  • Ár: ingyenes/5050 Ft
  • Web: seriousbit.com/netbalancer/


Előny: az összes futó folyamat és program ütemezhető
Hátrány: nem találtunk
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 4,5
Ár/érték: 4,5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.