Hirdetés

NETGEAR ReadyNAS NV+ 4450



|

Akár üzem közben bővíthető tetszőleges méretű merevlemezzel a NETGEAR legkomolyabb mini-szervere.

Hirdetés

Egyre bővül a hálózati adattárolók (NAS) kínálata, de nem csak a belépő szinten, hanem otthoni és kisirodai felhasználásra is alkalmazható termékkörben is. A NETGEAR ReadyNAS NV+ család tagjai négy rekeszt kínálnak, melyekben melegében, azaz akár üzem közben cserélhetjük a SATA merevlemezeket. A kis méretű, de masszív házakba alapos hűtést szereltek, az előlapon pedig kétsoros háttérvilágítással ellátott szöveges kijelző tudatja a szabad kapacitást és az IP címet, egy gyorsgomb is rendelkezésre áll, amivel az ütemezett mentések azonnali végrehajtását kérhetjük.

 

readynas_1.jpg

 

A termékcsalád tagjai számos kiszerelésben kaphatók, ezúttal a négy 500 gigabájtos meghajtóval feltöltött NV+ 4450 járt szerkesztőségünkben. (MV+ 4000 néven kapni üresen is, olcsóbban, mintegy 210 000 Ft-ért). A szokásos házi NAS szolgáltatások mellett az NV+ igazi szerver, amit illeszthetünk a legegyszerűbb mini iroda infrastruktúrájába éppúgy, mint akár Linux, Mac vagy Microsoft domain hálózatba. Könnyedebb funkciókkal is bír: audio-video kiszolgálóként fut, akár automatikusan lemásolja USB kulcsunk tartalmát, beállító varázslóval könnyíti meg munkába állását. Gigabites Ethernet csatlakozással és hardveres RAID vezérléssel szerelték fel a jobb teljesítmény érdekében, de tipikus fogyasztása 4 meghajtóval is csak 55 Watt. Különlegessége az X-RAID technológia, mely lehetővé teszi, hogy könnyen bővítsük a rendszert egytől négy meghajtóig, illetve az egyes meghajtókat egyesével nagyobbakra cseréljük ki a későbbiek során, extra kapacitást nyerve ezzel.


Nem olcsó, de végletekig méretezhető, biztonságos adattárolásra minden platformon alkalmazható tárolószerver a ReadyNAS NV+, tudásában messze túllő a házi NAS-ok képességein. Teljesítményigényes magánirodáknak, de akár terjeszkedő kisvállalkozásoknak is időtálló választás.

 

Névjegy

 

Termék: NETGEAR ReadyNAS NV+ 4450

Forgalmazó: HRP Hungary Kft.

Ár: 395 000 Ft

Web: katt ide

 

 

 

Adatok

 

  • 1-4 SATA vagy SATA II merevlemez
  • Működés közben cserélhető meghajtók
  • RAID 0, 1, 5 és X-RAID
  • 1 Gigabit Ethernet, 3 USB port
  • Alkalmazható Windows, Mac, Linux/UNIX környezetben
  • HTTP/S, FTP/S, CIFS/SMB, AFP, NFS, nyomtató- és médiakiszolgáló funkciók
  • EMC Retrospect backup szoftver (Win és Mac), 5 licenc
  • Mentés ütemezve, gombnyomásra, hálózati forrásokra/forrásokból vagy USB meghajtókra=meghajtókról
    UPS monitoring

 

dijak_2008_technologiai_120x160.jpg

 

Értékelés


NETGEAR ReadyNAS NV+ 4450

Előny: Könnyen és végletekig bővíthető, redundáns adattárolás, komoly teljesítmény, gyakorlottabb felhasználók már képesek menedzselni

Hátrány: Otthoni használatra még drága

Teljesítmény: 5

Szolgáltatás: 4,5

Ár/Érték: 3,5

 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.