Hirdetés

NetGear: Wireless-N és Gigabit



|

A legújabb Netgear Draft-N modell az extra WiFi teljesítmény mellet gigabites vezetékes kapcsolatot kínál.

Hirdetés

Egy nagyobbacska könyvre emlékeztet a Netgear legmodernebb útválasztója, annál is inkább, mert csak állva üzemeltethető. Kábeleken kívül egyebet nem kell csatlakoztatnunk a készülékhez, mert a nagy sebességű jelátvitelről gondoskodó három antennát a gyártó már elhelyezte a burkolaton belül. A hátoldalon a táp aljzatán kívül csak a négy gigabites és a kábel- vagy ADSL modemhez vezető, más színnel jelölt Ethernet (RJ45) aljzatokat találjuk.

 

 

netgeargigabit_.jpg

 

Megkönnyíti az üzembehelyezést a magyar nyelvű telepítő és varázsló, Legalábbis akkor, ha új Wi-Fi hálózatot képezünk illetve régi útválasztónkat cseréljük le a WNR854T modellre. A router helyi IP címét begépelve a kezdő internet beállítások után áttérhetünk a fejlettebb beállításokra, mint a port továbbítása, virtuális szerver, demilitarizált övezet (DMZ) és más szokásos opciók. Igaz, csak egy szolgáltatóval, de dinamikus DNS is használható. Extra lehetőségek a tartománynév szűrés kulcsszó alapján és a portok használatának korlátozása felhasználónként és időszakonként.

 

netgearrouteradmin.jpg

 

Természetesen a lényeg a teljesítmény: vezeték nélkül másodpercenként 300 megabites, vezetékkel egy gigabites névleges sávszélességgel gazdálkodhatunk. A Wi-Fi rádió teljesítményét csökkenthetjük, hogy lakótelepi, zsúfolt területeken ne zavarja a szomszédok hálózatát a mi útválasztónk. Ha szeretnénk kihasználni a gyakorlatban egy 802.11g-s hálózatnál sokkal jobb hatótávolságot és a nagyobb teljesítményt, akkor érdemes a gyártó kínálatából származó Draft-N hálózati adaptereket használni, hogy elkerüljük a jelenleg még fellépő kompatibilitási problémákat.


Névjegy


Termék: NetGear Rangemax Next Wireless-N Gigabit WNR854T

Forgalmazó: Amden Group

Ár: 28 750 Ft

Web: Katt ide

 

 

 

Adatok

 

  • IEEE802.11n megfelelőség
  • Internetes útválasztó
  • 4 darab RJ45 Ethernet LAN csatlakozás
  • Gigabit Ethernet átkapcsoló
  • WPA2-PSK, WPA-PSK Wi-Fi forgalom titkosítás
  • 226×172×39 milliméteres méretek

 

 

 

Értékelés


NetGear Rangemax Next Wireless-N Gigabit WNR854T

Előny: Draft-N kategóriájú sebesség és hatótávolság, magyar nyelvű üzembehelyezési varázsló, extra vezetékes teljesítmény

Hátrány: Kompatibilitási problémák más Draft-N eszközökkel

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 4,5


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.