Hirdetés

Nikon S50c



|

A Nikon S50c jelzésű fényképezőjét Wi-Fi-egységgel is ellátták.

Hirdetés

 

A Nikon S50c egy beépített Wi-Fi-modullal rendelkező digitális fényképező, amely a "slim" kategóriába sorolható. A valóban különösen vékony készülék lehetőségeinek hála képeinket azonnal feltölthetjük a Nikon által minden egyes eladott fényképező tulajdonosa számára bizotsított ingyenes, 2 gigabájtos (!) szerver-tárhelyre.

 

nikon_s50c.jpg

 

Az S50c 7 megapixeles képkezelő szenzorral, optikai képstabilizátorral és 3 inches LCD-kijelzővel rendelkezik. A háromszoros optikai zoomra képes készülék akkumlátora egy töltéssel 130 képet tud készíteni. Az S50c csak ezüst színben érhető el, azonban szériatársa, az S50 mindenben megegyezik vele, kivéve, hogy nem rendelkezik Wi-Fi-lehetőségekkel, és, hogy fekete.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.